BRINGVALUE

BringValue is binnen de publieke sector uw partner op het gebied van project-  en contractmanagement. BringValue richt zich binnen het projectmanagement  specifiek op de functionele applicaties. Naast projectmanagement kan BringValue u ook inhoudelijk adviseren over het optimaliseren van het gebruik van uw (toekomstig) Financieel systeem of P&C applicatie.

 

Diensten ICT-projecten

Projectmanager ICT

Onze projectmanager ICT is ervaren op het gebied van projectbegeleiding binnen uw sector.

Meer lezen

Financieel systeem

Bent u op zoek naar een ervaren projectmanager voor uw financieel systeem?

Meer lezen

Planning & Control applicatie

Professionaliseer uw Planning & Control cyclus met een goede implementatie van uw P&C applicatie!

Meer lezen
Diensten Contractmanagement

OptimalisatieScan

Met de OptimalisatieScan maken wij binnen enkele dagen inzichtelijk hoe uw huidige contractorganisatie is opgesteld!

Meer lezen

Contractbeheer

Contractbeheer is een intensief onderdeel van het contractmanagement, maar levert ook veel op!

Meer lezen

Leveranciersmanagement

Behoefte aan een volwassen accountmanagement en betere uitnutting van uw contracten?

Meer lezen
Referenties

 

Business Controler DOWR-I: ‘”BringValue is een ervaren adviseur die met veel kennis aan tafel zit en in staat is deze kennis te matchen met die van de klant. Dat brengt een dynamisch proces teweeg waarin actiegericht tot resultaten wordt gekomen.”

 

Teamleider Administratie, Control & P3 van de Gemeente Zutphen: “BringValue heeft het vermogen om de financiële  wensen en verlangens te koppelen aan de systemen hierdoor kan zij als Projectleider goed schakelen tussen de financiën en I&A waardoor er snel resultaten geboekt kunnen worden. Hier hebben wij in Zutphen al van geprofiteerd.”

 

Manager Fundament gemeente Utrechtse Heuvelrug: “BringValue is een adviseur c.q. implementatiemanager, die zowel de taal van eindgebruikers als van de ICT verstaat. De adviseur is daardoor heel goed staat om de “Business” (adviseurs financiële functie) en de IV kolom met elkaar in verbinding te brengen. Zij maakt gemakkelijk contact, is resultaatgericht en stuurt op een prettige manier op de te halen planning.”