Professionaliseer uw Planning & Control cyclus met een goede implementatie van uw P&C applicatie!

Binnen enkele maanden starten met uw P&C applicaties?

Een P&C applicatie ondersteund uw organisatie bij het structuren en stroomlijnen van de Planning & Control documenten. Naast het stroomlijnen van uw documenten bieden deze applicaties ook goede sturingsmethodieken. Deze methodieken helpen u om meer grip te krijgen op uw budgetten en prestaties.  Om dit proces goed in te richten is een projectleider binnen uw organisatie een ‘must’.

BringValue weet wat er komt kijken bij het implementeren van een Planning & Control applicatie. Naast het inrichten van het systeem is een goede begeleiding van de interne organisatie noodzakelijk.

BringValue kan uw helpen bij het:

  • Opstellen en het bewaken van implementatieplan en (detail) planning  geënt op het implementeren van P&C applicatie.
  • Inventariseren van de inrichtingswensen.
  • Aansturen op een succesvolle koppeling tussen het Financieel systeem en de P&C applicatie.
  • Verzorgen van alle P&C documenten en eventueel het ontsluiten naar de website.
  • Plannen van opleidingen en het geven van trainingen aan eindgebruikers.

Advies gebruik Planning & Control applicatie

BringValue kan u ook helpen om het huidig gebruik van uw P&C applicatie te verbeteren. Wij inventariseren onder andere welke financiële rapportages standaard gebouwd gaan worden. Daarnaast kijken wij eventueel  naar de wijze waarop de organisatie kan werken met bijvoorbeeld prestatiemanagement of risicomanagement.

Kortom; wij inventariseren de informatiebehoefte, het huidig gebruik van het systeem en brengen in kaart welke verbeteringen zijn te realiseren die voldoen aan de wens van uw organisatie.


Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en/of bent u op zoek naar aanvullende ondersteuning bij uw projecten? Neem dan gerust Contact met ons op of kijk bij Projectmanager voor onze ICT-projecten!