Bent u op zoek naar een ervaren projectmanager voor uw financieel systeem?

Implementatie van het financieel systeem.

Het implementeren (of optimaliseren) van een financieel systeem is een intensief traject. Dit geldt niet alleen voor de afdeling administratie, maar ook voor de budgethouders. BringValue is een ervaren projectmanager op het gebied van het financieel systeem binnen de publieke sector. Denk hierbij aan systemen als; CiVision Middelen en Key2Finance.

Gemeenten dienen te voldoen aan wettelijke eisen (BBV). Dit vraagt een andere manier van werken met het financieel systeem. BringValue heeft veel inhoudelijke kennis opgebouwd van het financieel systeem en de bijbehorende financieel processen. Deze kennis is goed in te zetten bij dit soort uitdagende projecten.

BringValue kan u helpen bij:

  • Het opstellen en het bewaken van implementatieplan en een (detail) planning.
  • Het maken van blauwdrukken/ informatie analyses van de gewenste processen.
  • Het plannen van opleidingen, kennisdeling sessies en geven van trainingen aan eindgebruikers.
  • Het verzorgen van testplannen & handleidingen
  • Het opzetten van de beheer organisatie.

Kortom: wilt u een succes maken van uw ICT project? Laat u dan ondersteunen door ervaring!

Inhoudelijk advies financieel systeem

BringValue kan u ook helpen bij het optimaliseren van het huidig gebruik van het financieel systeem. Wij inventariseren in samenwerking met de medewerkers de processen en het dagelijks gebruik. Zodoende kijken wij naar ‘wat goed gaat en wat beter kan’. Aan de hand van de inventarisatie zal BringValue een advies uitbrengen voor de doorontwikkeling op korte termijn ‘quick wins’ en lange termijn.

BringValue kan u uiteraard ook ondersteunen bij de gewenste doorontwikkeling. Zo zijn wij in staat om in een kort tijdsbestek de gewenste verandering door te voeren en mensen op te leiden. Ook zorgen wij ervoor dat het nieuwe proces goed geborgd wordt in de organisatie!


Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en/of bent u op zoek naar een ervaren projectmanager voor uw financieel systeem? Neem dan gerust Contact met ons op of kijk bij Projectmanager voor andere ICT-projecten!